Kiinteistömuotoilija Janne Rauhala valittiin kehittämään LSK Business Parkin uusi kiinteistökonsepti

17.5.2021

LSK Business Park Oy valitsi kiinteistöjensä, entisen Kauhavan Lentosotakoulun alueen, kehittämisen avuksi kiinteistömuotoilija ja ekonomi Janne Rauhalan, RMB Rock My Business Oy. Yhteistyön tavoitteena on luoda alueelle kiinteistökonsepti ja -profiili, jotka ohjaavat LSK Business Parkin kehittämistä, käyttöä sekä profiiliin sopivien vuokralaisten ja käyttäjien hakua. Näiden toimenpiteiden avulla LSK Business Parkin vuokra- ja käyttöastetta kasvatetaan. Muodostettavan kiinteistökonseptin myötä syntyy myös ajatus siitä, onko kiinteistömassassa rakennuksia ja alueita, joita ei kannata säilyttää.

”Halusimme kumppaniksemme henkilön, joka tulkitsee kiinteistöjen mahdollisuuksia ulkopuolisin silmin ja osaa yhdistää näkemykseen tehokkaimmat markkinoinnin keinot sekä toimenpiteet ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Janne Rauhalalla on vahvat näytöt kiinteistöjen konseptoinnista ja profiloinnista sekä tuottavuuden kasvattamisesta.”
Mika Marjamäki, toimitusjohtaja, LSK Business Park Oy

Kiinteistömuotoilun kohteena on koko LSK Business Parkin 420 hehtaarin maa-alue sekä sen alueella olevat 60 rakennusta (45 000m2). Tällä hetkellä LSK Business Park tarjoaa erinomaiset puitteet yritysten ja tapahtumien käyttöön: toimisto-, teollisuus- ja kokoustiloja, juhlasalin, auditorion, modernin suurtalouskeittiön sekä majoitusta 500 henkilölle. LSK Business Parkin alueella on myös yksi Suomen suurimmista ja pisimmistä lentokentistä.

Alueen rakentaminen on aloitettu 1920-luvulla sotilasilmailun tarpeisiin. Vuosien 2012-2015 aikana toteutetun puolustusvoimauudistuksen myötä Kauhavan lentosotakoulu lakkautettiin ja alueen omistus siirtyi LSK Business Park Oy:lle vuoden 2015 alussa. Lähitulevaisuudessa alueella järjestetään muun muassa Kauhava Motor Show, Herättäjäjuhlat, Suviseurat sekä Jukolan viesti. Lentokentän kiitoradalle on myös rakennettu maailmanennätysaikataululla valmistunut kiihdytysrata.

Lisätietoja:
Mika Marjamäki
toimitusjohtaja
LSK Business Park Oy
050 570 8654
mika.marjamaki@lskbusinesspark.fi

Janne Rauhala
Kiinteistömuotoilija
RMB Rock My Business Oy
050 573 8776
janne@rockmybusiness.fi