Rock My Business valittiin kehittämään Loimaan yritysekosysteemiä

Loimaa houkuttelevaksi yritysten sijoittumiskohteeksi Win Win -hankkeen avulla
Loimaan kaupunki toteuttaa kuluvan vuoden aikana Win Win -verkostohankkeen. Hankkeen tavoitteina on kehittää Loimaan yritysverkostoa ja kansainvälistä teknologiaklusteria, lisätä tarjolla olevien yritystonttien ja -rakennusten näkyvyyttä ja houkuttelevuutta sekä saada Loimaalle sijoittumaan uutta yritystoimintaa. Win Win -hankkeen aikana rakennetaan myös toimintamalli, jossa yritys saa käyttöönsä alustan, josta löytyy muun muassa julkiset palvelut, seudun asiantuntijapalveluja tarjoavat yritykset ja konkreettiseen rakentamiseen liittyvät yrityskontaktit.

Yritykset osaksi merkittävää kumppanuusverkostoa sijoittumalla Loimaan yrityskiinteistöihin Loimaalaiset yritykset ja kaupunki yhteistyössä rakentavat keskeiselle paikalle valtatie 9 varrelle nykyaikaisen, ympäristöystävällisen, energiatehokkaan ja erinomaisesti saavutettavan yrityspuiston, johon rakennetaan vaiheittain kolme yrityshallia. Alueelle haetaan kasvuyrityksiä, jotka haluavat tulla osaksi Loimaan menestyvää teknologiaklusteria sekä kasvattaa liiketoimintaansa alueen tarjoamien kumppanuusverkostojen avulla. Alue sopii parhaiten valmistavalle teollisuudelle sekä teknologiateollisuuden alihankintaan erikoistuneille yrityksille. Loimaan Yrityspuisto on osa isompaa Loimaan 9-tien yritysaluetta. Alueelle on yrityspuiston lisäksi kaavoitettu erikokoisia liike-, teollisuus- ja toimitilatontteja. Win Win -hankkeessa huomioidaan Loimaan yritystontit ja -rakennukset myös laajemmin. Virttaan kylä toimii yhtenä pilottikohteena. Tavoitteena on hakea Virttaalle yrityksiä, jotka alueelle sijoittumalla kykenevät rakentamaan menestyksekkäitä kumppanuuksia olemassa olevien yritysten kanssa. 

Kiinteistömuotoilija Janne Rauhala Win Win -hankkeen asiantuntijana
Loimaan kaupunki sai Win Win -hankkeeseen avukseen yritysten, yrityskiinteistöjen ja yritysalueiden kehittämisen ammattilaisen RMB Rock My Business Oy:n perustaja ja kiinteistömuotoilija Janne Rauhalan. Hän kehittää Loimaan yritysekosysteemiä kokonaisuudessaan sisältäen muun muassa Loimaan Yrityspuiston, Virttaan kylän ja muiden yritysalueiden sekä teknologiaklusterin ja yritysverkoston kehittämisen. Janne on luonut kiinteistöprofiileja, luonut ja uudistanut kiinteistökonsepteja sekä suunnitellut ja toteuttanut kiinteistömarkkinointia muun muassa entisen lentosotakoulun, nykyisen yritys- ja tapahtumapuisto LSK Business Parkin alueelle Kauhavalle, Karvian kunnalle ja Willi Karvia Oy:lle, OP Länsi-Suomen omistamalle Asiantuntijakeskus BEPOPille Porissa, Kupariteollisuuspuistolle sekä Porin kaupungin omistamalle Isomäki Areenalle.

Kysy lisää Win Win-hankkeesta:
Paavo Laaksonen
Kehittämisjohtaja
Loimaan kaupunki
050 409 8794
paavo.laaksonen@loimaa.fi

Janne Rauhala
Kiinteistömuotoilija/Win Win-hankkeen asiantuntija
RMB Rock My Business Oy
050 573 8776
janne@rockmybusiness.fi